ECHIPA

ECHIPA

Pagini

miercuri, 30 octombrie 2013

SFARSIT DE POVESTE...... INCEPUT DE LEGENDA !!!

Duminica 3 noiembrie 2013, se implinesc 14 luni de cand am inceput acest proiect!

Totul a pornit in vara lui 2012, cand, dupa o intalnire cu BENTO, care juca la acesta echipa, a pornit "scanteia" ce a condus la acest proiect media onlie, pe care nici pana azi, multa lume nu l-a inteles, din motive diverse.

Vreau sa multumesc staff-ului tehnic, dnii PARLOG VALERIU si ENUTA DANIEL, care mi-au dat acceptul si ajutorul in punerea in practica a acestui proiect, la fiecare idee noua/solutie, ma consultam cel putin cu dnul antrenor.

Am incercat sa apar IMAGINEA ECHIPEI si a COMUNEI, recunosc, uneori sarind peste o limita a bunului simt, dar o faceam din PASIUNE si DRAGOSTE pentru SAGEATA POPRICANI!

Vreau sa-mi cer scuze celor pe care i-am deranjat, poate cu postarile mele, cu mesajele pe facebook sau pe alte conturi, dar sincer, m-am SATURAT de injuraturi, amenintari si alte prostii de copii mici......... am si eu un FICAT care scartie si nu mai poate incasa lovituri, de multe ori, GRATUITE!

Acest BLOG va ramane in acesta forma, va intra in "hibernare" pe o perioada nedeterminata!

Pagina facebook a echipei, va suferi modificari peste 2-3 saptamani, se va ocupa de CENTRUL DE COPII SI JUNIORI din comuna, daca veti avea placerea, va asteptam pe noul blog, special conceput pentru cei mici:



Celelalte conturi facute pentru club: vplay.ro , bizoo.ro, twitter.com , e-mai si messinger, la fel, intra in "stand-by"!

Va multumesc pentru intelegere, pentru ajutor si suport!

Inca o data SCUZE PUBLICE celor in fata carora am gresit: adversari, dusmani, colegi, prieteni, etc!

cu respect, ing FLORIN CHIRIAC




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu